Sundsvall

Imorgon åker jag till Sundsvall. Ska bli spännande att komma till gamla hemtrakter och förhoppningsvis hinna träffa lite folk från förr. Annars ska jag vara med på EU-debatt (to 7/9, kl 17.00, Oscar, Bankgatan 11), intervjuer och en massa valaktiviteter.

Jag kommer att hålla en del torgmöten. Då kommer jag bland annat att propagera för ett förbud mot pälsdjursuppfödning. De borgerliga partierna är emot detta, så det är extremt viktigt att de förlorar i valet. Jag kommer också att visa bilder som jag själv har tagit när jag har varit inne på olika pälsfarmer. Det kommer inte bli roligt, men jag tror att det är viktigt att visa människor vad som verkligen händer med de 1,3 miljoner minkar som slaktas varje år i Sverige.

På tal om djurrätt och Sundsvall. Jag, Lars Ohly och Gunnilla Wahlen hade en debattartikel om detta i Sundsvalls Tidning nyligen. Läs den här.

Kul att min blogg har spridit sig ända till Enköping 🙂


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Sundsvall”

  1. Profilbild för Kristin

    Hej Jens, lycka till med sidan och ditt arbete!
    Hälsar Kristin från Sundsvall