EU inifrån

euinifr_banner_120_90.jpg Nästa vecka ger jag ut boken EU inifrån – berättelser från EU-parlamentet 2006-2009. Bokskrivandet har varit lite av en terapi för mig. Att vara vänsterpartist och EU-parlamentariker innebär att man måste få ventilera sin frustration, ilska och, ibland, glädje över allt som händer. Och så föddes idén till denna bok.

Man kan beställa boken från www.redplanet.se och från och med nästa vecka också från Bokus och Adlibris. Det finns finns också en hemsida för EU inifrån samt en EU inifrån-Facebook-sida. Det är bara att gå med, om man vill.

Jag kommer prata en del om boken och om EU-valet framöver, är redan inbokad till Umeå, Sundsvall, Lerum och en del annat. Jag talar helst på dagtid på skolor och arbetsplatser. Om du tror att du har något som passar mejla mig eller Redplanet.


Publicerat

i

av

Etiketter: