Meatclimate.org

meatclimate_vertical_jens.jpgHar just lanserat den nya webben: www.Meatclimate.org samt rapporten Djurindustrin och klimatet på fyra nya språk; tyska, nederländska, spanska och tjeckiska. Den finns nu på dessa språk samt svenska (förstås), engelska, franska och kroatiska på meatclimate.org.

meatclimate_folk.jpg
Toivo från Sverige, Jennifer från Spanien, Herma från Tyskland/Belgien och Zdenek från Tjeckien.

Bra stämning på lanseringen. Aktivister från Spanien, Tjeckien, Tyskland, Storbritannien, Sverige och Nederländerna. Dessutom den brittiska konservativa EU-parlamentarikern Edward McMillan-Scott so justhar lanserat ett ”green card” för vegetarisk konsumtion. En lika oväntad som välkommen allierad.

Stort tack till alla som hjälpt till i framtagandet av denna rapport till så många olika språk!


Publicerat

i

av

Etiketter: