Fuskbygget rasar samman – utrym parlamentet

Att EU-parlamentet i Strasbourg – ehuru en vacker byggnad – är ett fuskbygge har vi länge misstänkt. Tidigare har avslöjats att det finns asbest i lokalerna och byggnaden måste saneras för 40 miljoner kronor.

ep_tak_kollaps.jpg
EU-parlamentet rasar ihop.

Nu håller hela byggaden på att rasa samman. Den 7 augusti kollapsade nämligen delar av taket i EU-parlamentet, mitt i den s k hemicykeln. Alltså där vi har våra omröstningar och debatter. Ingen lär ha kommit till skada. Gudbevars!

Jag säger som jag sagt tidigare: Hög tid att utrymma parlamentet!

P S Vill nån ta över mina flygbiljetter till Frankfurt nästa vecka (ned tisdagmorgon, hem torsdagkväll)? EU-parlamentet kommer inte kunna sammanträda i Strasbourg och mina biljetter dit blir värdelösa.


Publicerat

i

av

Etiketter: