1 maj

1 maj närmar sig med stormsteg. Se vad vänsterpartiet gör där du bor.

Själv ska jag till Eskilstuna och Västerås och tala.

Eskilstuna
Samling på Järntorget i Nyfors 11.00. Där talar kommunalråd Eila Clarstedt. Demonstrationståget avgår 11.30. Vi går Nyforsgatan genom Nyfors, svänger av på Källgatan, går under järnvägen, fortsätter Västermarksgatan till centralstationen, går nedför Drottninggatan och sedan till Rademachersmedjorna.
Tal och familjefest i Rademachersmedjorna från 12.30. På scenen tal av Jens Holm, EU-parlamentariker och Nooshi Dadgostar från Ung Vänsters förbundsstyrelse. En afghansk dansgrupp framträder och vi får lyssna till och roas av den feminsistiska teater- och musikgruppen Lacrimosa.

Västerås
Samling 14.00 på Fiskartorget. 14.30 är det avmarsch mot Djäkneberget. Väl uppe på Djäkneberget blir det tal av bl.a. Jens Holm, vänsterpartistisk EU-parlamentariker, Ulla Hoffman, ordförande för Fristadsfonden och vinnare av priset ”årets kurdvän”. Det blir också musik och annan underhållning.


Publicerat

i

av

Etiketter: