Borgarna fortsätter sin ökenvandring

Glädjande nya opinionssiffror. S, v och mp leder med över 20 procentenheter mot regeringspartierna. Det är förstås logiskt att regeringspartierna rasar. Vem gillar nedskärningar? Men jag oroas över vad som kan hända 2009 och valåret 2010, räkna med att det kommer regna manna över folket. Då kommer också sossarna lansera sin politik, och tyvärr tror jag inte att det kommer bli något lyft. S går framåt just nu på att inte synas. Det är intressant, men säger en hel del om det partiet: Tyvärr visionslöst och högeranpassat.

Folkpartietpartiet och vänsterpartiet är nu lika små: 5,2 procent. Trist att det inte lyfter för mitt eget parti. (V)i har ju en extremt bra politik. Efter nyår drar vi igång vår folkomröstningskampanj mot EUs grundlag. Då blir det fart. Det kan jag lova!


Publicerat

i

av

Etiketter: