Anja: Jag förstår inte humorn. Jag är också köttätare, och kritiserar köttindustri. Jag förstår faktiskt inte vad som är problemet med ett sånt ställningstagande.
Jag tycker att köttkonsumtionen måste minska och att det därför behövs politiska beslut som gör att sådana som jag – som äter kött ganska ofta – får det lite svårare och dyrare när vi äter kött.
Ulf
Ett bra sätt att få både kossorna och miljön att må bättre är att låta dem äta det de är skapta för att äta, dvs. gräs och hö.
Köttet från gräsuppfödda kor får dessutom en nyttigare fettprofil med mer omega 3 jämfört med kor som får kraftfoder.
Jag vill inte skära ned på min köttkonsumtion, däremot vill jag att djuren ska få leva ett så naturligt och bra liv som möjligt.
Titti
Skitbra! Håller på att debattera kött och miljö på ett forum och det är inte sant vilka reaktioner man får när man skriver att köttkonsumtionen måste minska. Men det är få, väldigt få, som kan tänka sig att minska sin konsumtion. Varför?
Åke
Det verkar inte som att det är farigt för männskan att äta kött.Och människan tillhör det ekolgiska kretsloppet. Är det gödningen plus mentangas koldioxid utsläpp som kött är så farligt för miljön. Hur kommer metangas ut i miljön när jag äter kött och koldioxidutsläppen?
Då får man väl börja äta ekologiskt kött för det är bättre för miljön när man producerar kött.Så hur kommer mentangas och koldioxidutsläpp ut vid produktion av kött?
Linus Berglund
Något som jag finner underhållande i den här debatten är ett argument som ALDRIG tas upp, och det är ett argument som löser både miljö problemet och vi skulle kunna äta hur mkt kött som helst.
Människan har för stor population! Minska antalet människor på jorden med 50% och alla problem skulle vara lösta. Varför är det en \
Kommentarer
6 svar till ”Kött är mord på miljön”
Nabila är själv köttätare och kritiserar köttindustri.
Roligt.
pot kalling the kettle ’black’
hahaha
Anja: Jag förstår inte humorn. Jag är också köttätare, och kritiserar köttindustri. Jag förstår faktiskt inte vad som är problemet med ett sånt ställningstagande.
Jag tycker att köttkonsumtionen måste minska och att det därför behövs politiska beslut som gör att sådana som jag – som äter kött ganska ofta – får det lite svårare och dyrare när vi äter kött.
Ett bra sätt att få både kossorna och miljön att må bättre är att låta dem äta det de är skapta för att äta, dvs. gräs och hö.
Köttet från gräsuppfödda kor får dessutom en nyttigare fettprofil med mer omega 3 jämfört med kor som får kraftfoder.
Jag vill inte skära ned på min köttkonsumtion, däremot vill jag att djuren ska få leva ett så naturligt och bra liv som möjligt.
Skitbra! Håller på att debattera kött och miljö på ett forum och det är inte sant vilka reaktioner man får när man skriver att köttkonsumtionen måste minska. Men det är få, väldigt få, som kan tänka sig att minska sin konsumtion. Varför?
Det verkar inte som att det är farigt för männskan att äta kött.Och människan tillhör det ekolgiska kretsloppet. Är det gödningen plus mentangas koldioxid utsläpp som kött är så farligt för miljön. Hur kommer metangas ut i miljön när jag äter kött och koldioxidutsläppen?
Då får man väl börja äta ekologiskt kött för det är bättre för miljön när man producerar kött.Så hur kommer mentangas och koldioxidutsläpp ut vid produktion av kött?
Något som jag finner underhållande i den här debatten är ett argument som ALDRIG tas upp, och det är ett argument som löser både miljö problemet och vi skulle kunna äta hur mkt kött som helst.
Människan har för stor population! Minska antalet människor på jorden med 50% och alla problem skulle vara lösta. Varför är det en \