EU – boktips

Härligt att EU-valrörelsen nu börjar dra igång. Själv har jag hållit i ett antal utbildningar för vänsterpartistiska valaktivister. Jag märker också att alltfler efterfrågar information om EU och klimatet, miljön, djuren, internationella handeln, banker, arbetsrätt och mycket annat. Jag skriver fortlöpande om politik, och ofta om EU på den här hemsidan. Jag har också skrivit böcker som delvis eller helt och hållet handlar om EU. Jag tipsar härmed om dessa två.


EU inifrån skrev jag 2009 i slutet av min tid som EU-parlamentariker. Den sålde slut två gånger från förlaget. Nu kan du köpa den som EU-bok till det förmånliga priset av 39 kronor. Ladda ned den redan nu om du inte har gjort det (den finns också hos Adlibris om du hellre vill köpa den där).


Om inte vi, vem? innehåller flera kapitel om EU, handelsavtal, statsstödsregler, miljögarantin (som inte är någon garanti), kemikalier, subventioner och annat som kan vara bra att hålla koll på inför EU-valet.  Du kan även köpa den från Bokus om du vill.

God läsning inför 26/5!


Publicerat

i

av